Praktische info

Kavka

Adres
Oudaan 14, 2000 Antwerpen

 

Met de fiets
Met de fiets kan je Kavka vlot bereiken. Er is een beperkte fietsenstalling beschikbaar.
Heb je zelf geen fiets? Maak dan gebruik van het Velo-systeem in Antwerpen! Bij Velo Antwerpen betaal je 3,6 euro voor een dag. Voor de deur van Kavka staat een Velo-station (station 067 – Oudaan).

 

Met het openbaar vervoer
Gezien de centrale ligging van Kavka is het centrum makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt op een kwartier stappen. Op de website van De Lijn kun je je reis van deur tot deur plannen met het openbaar vervoer.

 

Met de wagen
Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat Kavka sinds 1 februari 2017 in de lage-emissiezone ligt. Kijk na of je wagen voldoet aan de toelatingsvoorwaarden via deze test en voorkom een boete.
Verder zijn er momenteel grote werken aan de Frankrijklei in het kader van de nieuwe Noorderlijn. Dat heeft gevolgen voor het verkeer en de regeling met openbaar vervoer. Alle info vind je hier!
Vanuit Brussel via Boom, neem A12 en volg Antwerpen Centrum.
Vanuit Brussel via Mechelen, neem E19 en volg aan de Craeybeckxtunnel afrit Antwerpen Centrum.
Vanuit Gent / Kortrijk via E17, neem meteen na de Kennedytunnel afrit 5a / Antwerpen Centrum.

 

Parkeren
Parkeren is in de omliggende straten betalend van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 22 uur. Op zon- en feestdagen is het gratis.
Je kan ook betalend parkeren in parking Oudaen (Oudaan 3). Die parking is alle dagen open tussen 7u en 1u. Uitrijden kan 24u/24u.
Je kan je wagen ook gratis parkeren op een van de park and rides (P+R) aan de rand van de stad. Daarna kan je verder reizen met de tram, bus of fiets.
Gratis parkeren kan op de Sint-MichielskaaiCockerillkaaiDe Gerlachekaai of op de Waalsekaai en Vlaamsekaai. Je bent dan tussen de 10 en 20 minuten stappen van Kavka verwijderd.